Vårt konsept

KOMPAKT OG FULL AV MULIGHETER

Anneks og Boder er et konsept utviklet av Direktehandel AS. Vi produserer og leverer forskjellige typer boder og anneks etter kundens ønsker og behov. Vi har også utviklet konseptene FunnBo og NorgesBoden i forskjellige varianter.

 

FunnBo modellene kan leveres som ferdigprodukt klar til bruk når den er påkoblet VA og strøm. Eller som råbygg ferdig utvendig klar oppstart av innredningsarbeidet. Skal du bygge selv er precut en god begynnelse.

 

Du trenger ikke bo i rekkehus og leilighet for å kjenne på savnet av en praktisk utebod. Vi er mange som må la tingene våre stå ute fordi vi rett og slett ikke har nok bodplass. NorgesBoden modellene leveres enten som element klar til å montere sammen eller som precut hvis du vil bygge selv.

 

Finner du ikke den modellen FunnBo eller NorgesBoden du ser etter kan vi produsere spesialtilpasset produkt til deg. Vi gir deg gjerne et uforbindtlig tilbud.

 

Alle våre produkter er Norskproduserte med bruk av kun kvalitetsprodukter. Reisverk og takkonstruksjon er konstruert for snølast på 7,5 kN pr. m2. FunnBo15 modulene (sammensatte bygg) leveres vanligvis med kranbil. Kranens rekkevidde avhenger av hvilke type FunnBo 15 det gjelder og ellers de lokale forholdene på leveringsstedet.

 

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål. hei@anneksogboder.no