Camping kan leveres som:

Komplett

Komplett er klar til å kobles til vann, avløp og strøm. Når du har fått på plass møblene er det klart til å ta i bruk.

Camping er utviklet og beregnet som utleieenheter på campingplasser og andre overnattingssteder. Camping modellen inneholder soveplass i dobbeltseng, bad/WC, kjøkkenkrok med minikjøkken, mikroovn og kjøleskap, nesten som et komplett hotellrom. Over soveplassen er det mulig å montere inn en ekstra soveplass som enkelt kan vippe ned om det skulle være behov for det. Camping har selvfølgelig mange andre bruksområder hvis man slipper fantasien løs.

Konstruert for å kunne tåle 7.5 kN snølast. Dette har stor betydning om skal bygge i et snørikt område.

Camping kan leveres som:

Råbygg

Råbygg er som navnet sier, ikke innredet, men likevel ferdig utvendig.

Ønsker du å utføre egeninnsats kan råbygg være løsningen. Ferdig utvendig – klart til å innrede vegger, tak og gulv.

Camping kan leveres som:

Precut bindingsverk

Byggekloss prinsippet

Ønsker du å bygge selv er precutpakke av reisverket en god begynnelse – Byggekloss prinsippet - enkelt å montere med utfresing for alle komponentene.

Tilvalg Precut bindingsverk:

Dør og vinduspakke ifm. precut
Dør- og vinduspakke tilpasset reisverket fort denne modellen. Norskproduserte dører og vindu fra Natre. Grå farge RAL 7012. Du kan selvfølgelig kjøpe dører og vindu der du måtte ønske. Dør og vinduspakken inneholder ikke beslag og listverk.

Precut bjelkelag
Leveres som precutpakke. Må brukes når man skal montere/bygge FunnBo på dragere. Byggeklossprinsippet, enkelt å sette sammen. I henhold til leveransebeskrivelse..

Camping - Tilvalg:

Fundamentdragere
Trykkimpregnerte dragere (precut) som skrues sammen og danner dragerfundament for FunnBo modellene. Beslag/bjelkelsko og betongsøyler er ikke inklusiv. I henhold til leveransebeskrivelse.

Platting
Trykkimpregnerte precut byggesett for platting. Inklusiv drager og søylesko og skruer. I henhold til leveransebeskrivelse.